Menu

Onze aanpak

Als je gaat verhuizen komt er veel op je af. Wij helpen je stap voor stap op weg naar je nieuwe plek. Onze stylistes denken met je mee en adviseren je wat bij jou past. We gaan aan de slag op jouw manier. Je kunt het zelf doen, volledig uitbesteden of samen met ons doen.
Met deze 12 stappen zit jij ‘zo’ in je nieuwe huis!

Op weg naar jouw nieuwe huis

Je gaat verhuizen, verbouwen of je wilt gewoon eens wat nieuws in huis. Dan wil je graag aan de slag met de inrichting. Je hele huis of een aantal ruimtes in je huis. 

Dromen

Bepaal je budget

Start met het bepalen van je budget. Dromen mag natuurlijk, maar het is prettig om te weten of jouw ideeën ook realistisch en haalbaar zijn. Dan kun je met een gerust hart aan de slag. 

Bereken jouw budget
Financiële zaken

Bouwkundige opties

Of je nu een nieuwbouwhuis gaat betrekken, je bestaande of je net gekochte huis gaat verbouwen: het is belangrijk om te weten wat er bouwkundig mogelijk is. Twijfel je
daaraan, laat je dan goed adviseren.

Bijvoorbeeld bij ons in de winkel. 

Laat je adviseren in de winkel
Bouwkundige opties

Inspiratie opdoen

Dat kan natuurlijk altijd! Door te bladeren in magazines, onze moodboards op Pinterest te bekijken of op internet rond te kijken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan onze inspiratiepagina's!

Doe inspiratie op!
Meedenken

Laat je adviseren

Je zit zelf natuurlijk boordevol ideeën, maar inzichten van buitenaf leveren je wellicht inzichten op waar je zelf nooit op zou zijn gekomen! Familie en vrienden helpen je graag, maar laat je ook door een professional adviseren. 

Plan een afspraak met één van onze stylistes
3D visualisatie

Visualiseer het eindresultaat

Wanneer je alle inspiratie hebt verzameld kun je aan de slag met een visualisatie van het eindresultaat. Meubels intekenen, kleuren kiezen en materialen bepalen. Zo kom je weer een stap dichterbij.

Afspraak is afspraak

Aan de slag!

Wil je graag zoveel mogelijk zelf doen? Laat je dan goed adviseren over de aanpak. Heb je wat minder tijd, maar wil je graag betrokken blijven? Doe het samen met de professionals van Meiling. Heb je geen tijd of is dat klussen niet echt wat voor jou? Geef het dan volledig uit handen.

Samenwerken op jouw manier
Gedegen plan van aanpak

Eén aanspreekpunt

Tijdens het volledige proces heb je één aanspreekpunt die vanuit een gedegen plan van aanpak met je meedenkt, je op de hoogte houdt en jouw vragen beantwoordt. Zo houd jij altijd het overzicht.

Maak kennis met Meiling
Compleet verzorgde uitvoering

Vakmensen leveren vakwerk

Bij Meiling werken alleen maar professionals die hun vak verstaan. Zo weet jij dat je topwerk afgeleverd krijgt en een huis waar je zo in kan!

Bekijk onze referenties
Zekerheid

Oplevering

Wanneer alles volledig naar wens is, is het tijd voor de oplevering. We lopen samen met jou het huis helemaal door. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent en je 'zo in jouw nieuwe huis' stapt.

Geniet van je nieuwe huis!

Onderhoud

Na de oplevering stopt het natuurlijk niet bij Meiling. Wij bieden een volledig onderhoudspakket aan zodat je zeker weet dat je ook in de toekomst in een net huis woont. Wil je meer weten?

Ga voor onderhoud!

Tijden veranderen...

... en dus de stijlen en trends ook. Onze stylistes blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houden jou daar ook graag over bij. Wanneer jij toe bent aan iets nieuws dan kun je altijd bij ze terecht! O ja, wij houden je natuurlijk ook via onze mailing op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief