Menu

Zo in uw nieuwe seniorenwoning

U wordt wat ouder en daarmee veranderen uw woonbehoeften. Wellicht bent u zich aan het orienteren op een nieuwe woning of heeft u al een woning toegewezen gekregen. De beschikbare ruimte in een seniorenwoning is waarschijnlijk kleiner dan waar u vandaan komt, dat wordt passen en meten met uw meubels. Wij denken graag met u mee over een optimale inrichting en hebben daarnaast een zeer aantrekkelijk aanbod om u snel en optimaal te laten genieten van uw seniorenwoning.

Kleuren en licht
U wilt uw seniorenwoning graag ruim en licht hebben. Dat is niet alleen praktisch, maar ook lekker rustig. Het is daarom belangrijk om de juiste kleuren verf te kiezen voor de wanden, passende gordijnen uit te zoeken en een vloer te nemen die ruimtelijk oogt. Daarnaast wilt u natuurlijk 's avonds nog even kunnen lezen of tv kijken, maak daarom ook gebruik van voldoende lichtbronnen. Het is eenvoudig om een centrale schakelaar te gebruiken waarmee u alle verlichting in een keer in en uit kunt schakelen.


Kamerindeling
Ook de indeling van uw woonkamer, slaapkamer en keuken zijn belangrijk om over na te denken. Misschien raakt u wat slechter ter been, vermindert uw zicht of gehoor. Ouder worden kan wat ouderdomskwaaltjes met zich meebrengen. Het is verstandig daar in uw indeling rekening mee te houden. Maak bijvoorbeeld gebruik van voldoende loopruimte tussen uw meubels, zorg voor kastruimte op stahoogte en maak gebruik van comfortabele meubels waar u eenvoudig in- en uitstapt. 

Uw seniorenwoning betrekken
Regelmatig gebeurt het dat u slechts beperkt de tijd hebt om te beslissen of u de aangeboden seniorenwoning wilt betrekken. En als u daar dan voor kiest, kunt u vaak heel snel de woning in. Het is dan prettig te weten dat er professionals zijn die u daarbij kunnen helpen. Meiling Putten biedt u een volledige ontzorging voor een gunstige prijs. Wij zorgen ervoor dat u binnen een week uw nieuwe seniorenwoning in kunt. We regelen het schilderwerk, de vloer en de gordijnen of raamdecoratie. Wanneer u het wenst denken we ook mee over de inrichting van uw woning. 

Optimaal genieten van uw woning
Het maakt dat u onbezorgd en optimaal kunt genieten van uw oude dag. Want zegt u zelf: juist nu is het moment om heerlijk te kunnen wonen toch?! Wij noemen dat 'Zo in uw nieuwe huis'. Maakt u kennis met onze stylisten en laat u adviseren. Dan weten wij zeker dat u een woning betrekt die volledig naar uw wens is ingericht.

Ruime ervaring
Meiling Putten is een begrip in Putten en omstreken. Al sinds 1928 zijn wij een vertrouwde naam in de regio Putten, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Garderen en Barneveld. Wij hebben een goede relatie met diverse zorggroepen op de Veluwe, waardoor wij weten waar uw behoeftes liggen en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunnen wij zeer snel schakelen, zodat u nergens over in hoeft te zitten.
 

25% korting op de aankoop van het materiaal
U krijgt 25% korting op de aanschaf van de producten in onze winkel (vloer, verf en gordijnen), wanneer Meiling Putten voor u de uitvoering doet.
Naast een aantrekkelijk voordeel heeft u er dus ook nog eens geen omkijken naar!
Wanneer u besluit om zelf het schilderwerk te doen en de vloer te leggen bieden wij het materiaal aan met een korting van 15%.Wilt u meer weten?

Neemt u dan contact op met de adviseurs uit onze winkel via telefoonnummer 0341-369000 of winkel@meilingputten.nl

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?