Menu

Woonhuis inrichten met een beperkt budget?

Een nieuwbouw huis inrichten met een beperkt budget? De eigenaren van dit huis in Putten is het gelukt. Met behulp van een styliste van Meiling, hebben zij hun nieuwe woning helemaal naar wens ingericht. En daar hoef je helemaal geen grote portemonnee voor te hebben!

'Tijdens de workshop werden we steeds enthousiaster om met Meiling aan de slag te gaan!'Een gezellig en stoer interieur met een landelijke, brocante look. Dat ze dit mede te danken heeft aan Meiling, had ze van te voren niet bedacht. Dat de opdrachtgeefster uiteindelijk toch met Meiling in contact is gekomen, kwam door één van de workshops die we organiseren. Mevrouw had zich aangemeld en vond het een leuke en inspirerende avond, waarbij zij veel van haar interieurideeën kon delen met de styliste. Met het bepalen van de kleuren in het interieur, kwamen er ook ideeën over raambekleding en vloerbedekking.

De raambekleding hebben we zelf gemonteerd, maar Meiling heeft de vloerbedekking en het behang gedaan!


“Al kletsend, werden we steeds enthousiaster. Het fijne is dat ze bij Meiling gewoon alles in huis hebben, dus hebben we meteen mooie gordijnen, behang en vloerbedekking uitgezocht. Vooral de samenwerking vonden we heel prettig. Als we dingen zelf konden doen, deden we dat. Zo hebben we de raambekleding zelf gemonteerd maar hebben we de vloerbedekking en het behang bijvoorbeeld wel weer door Meiling laten doen. Binnen een paar weken was alles klaar!”

Bekijk ook deze referenties