Menu

Nieuwbouwhuis Ermelo volledig opgeleverd

Advies en styling interieur en buiten en binnen schilderwerk. Daarnaast hebben wij alle stoffering verzorgd en de vloeren geleverd en gelegd.


'Wij hebben het advies wat betreft interieur kleuren en raamdecoratie  positief ervaren, er werd goed naar onze wensen geluisterd en de keuzes die we qua kleuren al gemaakt hadden werden goed in het geheel meegenomen en zo nodig iets veranderd.

Voor de raamdecoratie zijn we ter plekke gaan kijken wat de mogelijkheden waren en daar hebben jullie heel goede oplossingen voor bedacht.

De planning van het schilderwerk ging in opdracht van de aannemer,maar is wat ons betreft goed verlopen.Bij de oplevering van ons huis was in principe al het schilderwerk klaar. Er waren nog wat kleine puntjes,maar die zijn naar tevredenheid opgelost.

De stoffering is op de dag van onze verhuizing gedaan.Toen de verhuizers er aan kwamen waren jullie precies klaar, goed gepland dus.
We zijn heel blij met het eindresultaat,ons huis straalt de sfeer uit die we voor ogen hadden. Bedankt voor jullie prettige samenwerking!'

Bekijk ook deze referenties