Menu

Over Meiling

Professioneel vernieuwen. Dát is onze drijfveer. Dat doen we met professioneel schilderwerk, spuitwerk (coating) en diensten op het gebied van interieur & decoratie. We zijn specialist in totaalonderhoud. De Meiling Groep omvat Meiling Coating Professionals, Meiling Meesterschilders en Meiling Interieur & Decoratie. 

Professioneel vernieuwen vanuit 5 kernwaarden

 1. Echte vakmensen

  Wij kennen ons vak het beste. Bovendien streven wij voortdurend naar verdere kwaliteitsverbetering en innovatie. Dát is onze kracht.

 2. Slimme totaaloplossingen

  Goed onderhoud is veel meer dan schilderwerk. Daarom kun je bij ons terecht voor slimme totaaloplossingen. Bijvoorbeeld voor het (re)stylen van jouw interieur... wij zijn graag het centrale aanspreekpunt om jouw project naar volledige tevredenheid te realiseren.

 3. Oog voor detail

  Wij hebben oog voor detail. In het schilderwerk, de afwerking van jouw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook wanneer je de verbinding wil leggen met de tuin. Daarmee maken wij het verschil voor al onze opdrachtgevers.

 4. Enthousiast team

  Blij zijn we met ons team. Een enthousiast team van gepassioneerde en hooggekwalificeerde vakmensen die graag het beste halen uit zichzelf en uit een opdracht. En die hun werk doen met plezier en bezieling. Kortom: we doen het graag!

 5. Afspraak is afspraak

  Wij houden van langlopende samenwerkingen op basis van partnerschap. Dat kan alleen als je op ons kunt rekenen. Wij doen wat we beloven en we komen onze planningen na. En komt er onverhoopt toch een kink in de kabel? Dan overleggen we dit tijdig en zorgvuldig met je.

Even voorstellen

Marianne - Stylist: Ik luister naar klanten en inspireer ze graag. Het mooiste moment? Het eindresultaat. Het gevoel dat je een nieuw thuis hebt gecreëerd wat de klant als een warme jas past. Fantastisch toch?
Klik hier voor meer inspiratie van Marianne
Alyn - Stylist: Wat is er mooier dan een klant die enthousiast wordt van je interieuradvies? Het is voor mij elke keer weer een geweldige uitdaging om klanten dát advies te geven waar ze zich helemaal thuis bij voelen!
Klik hier voor meer inspiratie van Alyn
Cynthia - Stylist: Ik inspireer en adviseer klanten, van ontwerp tot uitvoering. Het makkelijke is: bij ons heb je maar één aanspreekpunt. Wat je wensen ook zijn: alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld!
Klik hier voor meer inspiratie van Cynthia

Mijn laatste blog:

Haal de winter in huis!
Haal de winter in huis!
Jolien - Stylist: Mijn passie? Het vertalen van de wensen van de klant naar een persoonlijk en stijlvol interieur. En of het nu gaat om een kwast of totaaladvies, we zorgen er altijd voor dat je met een goed gevoel de deur uit gaat!
Klik hier voor meer inspiratie van Jolien
Evanne - Stylist: Voor elke klant creeer ik een fris en sfeervol interieur, zodat de persoonlijkheid van de klant eruit springt. Samen aan de slag gaan voor een echt thuisgevoel! 
Klik hier voor meer inspiratie van Evanne
Elona - Stylist: Heb je een nieuwe woning gekocht en is er binnenkort een kopersdag? Of kom je gezellig op onze workshop? Dan is de kans groot dat je mij tegenkomt! 
Klik hier voor meer inspiratie van Elona
Gera - Stylist: Een interieur is heel persoonlijk en is bij iedereen anders. Door aandacht te geven en te luisteren naar de wensen van de klant, is het elke keer weer een uitdaging/feest om iets moois te maken. En dat maakt mijn werk zo fantastisch!
Klik hier voor meer inspiratie van Gera
Marianne
Marianne
Alyn
Alyn
Cynthia
Cynthia
Jolien
Jolien
Evanne
Evanne
Elona
Elona
Gera
Gera
1
2
3
4
5

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?