Menu

Onze stylistes

Marianne
Marianne
Wendy
Wendy
Alyn
Alyn
Cynthia
Cynthia
Gera
Gera
Marianne - Stylist: Ik luister naar klanten en inspireer ze graag. Het mooiste moment? Het eindresultaat. Het gevoel dat je een nieuw thuis hebt gecreëerd wat de klant als een warme jas past. Fantastisch toch?
Klik hier voor meer inspiratie van Marianne
Wendy - Stylist: Als interieurstyliste adviseer ik particulieren en bedrijven bij het - slim & smaakvol - inrichten van elke ruimte. 
Klik hier voor meer inspiratie van Wendy
Alyn - Stylist: Wat is er mooier dan een klant die enthousiast wordt van je interieuradvies? Het is voor mij elke keer weer een geweldige uitdaging om klanten dát advies te geven waar ze zich helemaal thuis bij voelen!
Klik hier voor meer inspiratie van Alyn
Cynthia - Stylist: Ik inspireer en adviseer klanten, van ontwerp tot uitvoering. Het makkelijke is: bij ons heb je maar één aanspreekpunt. Wat je wensen ook zijn: alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld!
Klik hier voor meer inspiratie van Cynthia
Gera - Stylist: Een interieur is heel persoonlijk en is bij iedereen anders. Door aandacht te geven en te luisteren naar de wensen van de klant, is het elke keer weer een uitdaging/feest om iets moois te maken. En dat maakt mijn werk zo fantastisch!
Klik hier voor meer inspiratie van Gera

Mooier maken vanuit 5 kernwaarden

 1. Echte vakmensen

  Wij kennen ons vak het beste. Bovendien streven wij voortdurend naar verdere kwaliteitsverbetering en innovatie. Dát is onze kracht.

 2. Slimme totaaloplossingen

  Goed onderhoud is veel meer dan schilderwerk. Daarom kun je bij ons terecht voor slimme totaaloplossingen. Bijvoorbeeld voor het (re)stylen van jouw interieur... wij zijn graag het centrale aanspreekpunt om jouw project naar volledige tevredenheid te realiseren.

 3. Oog voor detail

  Wij hebben oog voor detail. In het schilderwerk, de afwerking van jouw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook wanneer je de verbinding wil leggen met de tuin. Daarmee maken wij het verschil voor al onze opdrachtgevers.

 4. Enthousiast team

  Blij zijn we met ons team. Een enthousiast team van gepassioneerde en hooggekwalificeerde vakmensen die graag het beste halen uit zichzelf en uit een opdracht. En die hun werk doen met plezier en bezieling. Kortom: we doen het graag!

 5. Afspraak is afspraak

  Wij houden van langlopende samenwerkingen op basis van partnerschap. Dat kan alleen als je op ons kunt rekenen. Wij doen wat we beloven en we komen onze planningen na. En komt er onverhoopt toch een kink in de kabel? Dan overleggen we dit tijdig en zorgvuldig met je.

Over Meiling

Mooier maken. Dát is onze drijfveer. Dat doen we met professioneel schilderwerk, spuitwerk (coating) en diensten op het gebied van interieur & decoratie. We zijn specialist in totaalonderhoud. De Meiling Groep omvat Meiling Coating Professionals, Meiling Meesterschilders en Meiling Interieur & Decoratie. 
1
2
3
4
5
6
7

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?