Menu

Nieuw interieur voor mijn verhuizing

Je hebt een nieuwbouwhuis gekocht, je gaat verhuizen, verbouwen of je bent toe aan een ander interieur. Jouw ideale plaatje heb je in je hoofd en je gaat op zoek naar inspiratie. Meiling is jouw ideale partner om voor advies, inspiratie en realisatie!

​Je hebt een nieuwbouwhuis gekocht, je gaat verhuizen, verbouwen of je bent toe aan een ander interieur. Jouw ideale plaatje heb je in je hoofd en je gaat op zoek naar inspiratie. Meiling is jouw ideale partner om voor advies, inspiratie en realisatie!


 

Hoe ziet jouw nieuwe thuis er uit?

Houd je van gezelligheid? Dan is een landelijk interieur misschien wel iets voor jou! Of ben je dol op kleur? Houd je juist van stoere materialen? Als je je eigen woonstijl kent, dan is het inrichten van je huis een fluitje van een cent! Maar hoe ontdek je welke woonstijl bij je past?

Eigenlijk vind je alles wel leuk, van een romantische Engelse of landelijke inrichting, tot Ibiza-stijl en een industrieel interieur… je kunt jou overal wel neerzetten. Toch is het handig om te kijken welke woonstijl het beste bij je past. Maar hoe?

Vind het uit op onze inspiratiepagina's of maak een afspraak met een van onze stylistes!

 

Over Meiling Putten

Bij Meiling werken ruim 50 professionals, verdeeld over de drie bedrijfsonderdelen én over twee vestigingen: het schildersbedrijf/de spuiterij en de winkel. Toch denken en werken ze op dezelfde manier.

De Meiling-manier:

  • Echte vakmensen
  • Oog voor detail
  • Slimme totaaloplossingen
  • Een enthousiast team
  • Afspraak is afspraak
Lees meer over ons

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?