Menu

Zo in je (Selekt)Huis

Een eigen huis staat voor comfort, warmte, een eigen plek, geluk en genieten! Het is immers een van de meest waardevolle bezittingen die men zich kan wensen. Dat realiseert SelektHuis maar al te goed. Uw dromen en uw wensen staan daarom centraal in al de activiteiten. Met het SelektHuis team van circa 250 medewerkers werken zij met heel veel passie aan het bouwen van huizen en hebben meer dan 7000 vrijstaande woningen gebouwd in heel Nederland. Wilt u een huis bouwen? SelektHuis is hét bouwbedrijf voor uw vrijstaande woning, uw droomhuis!

Waarom? SelektHuis begeleid u zorgeloos gedurende het gehele traject. De hele papierwinkel van vergunning tot de oplevering regelt SelektHuis voor u, met hun eigen personeel, een vast aanspreekpunt: volledig inzichtelijk en transparant. SelektHuis bouwt aan uw levensgeluk, steen voor steen.

Hoe maakt u van uw (Selekt)Huis een thuis?
SelektHuis & Zo in je nieuwe huis zorgen er samen voor dat van uw nieuwe huis een thuis wordt gemaakt! Wanneer u uw huis laat bouwen door SelektHuis ontvangt u een uitnodiging voor een speciaal voor u georganiseerde workshopavond. Tijdens deze workshop ontdekt u samen met andere toekomstige SelektHuis bewoners uw woonstijl, maakt u een moodboard, krijgt u persoonlijk en professsioneel interieuradvies van onze stylisten op basis van de bouwtekeningen en kunt u materialen bekijken die bij de afwerking van uw huis horen. Denk hierbij aan: de vloeren, de gordijnen, verf en het behang!

Bent u nieuwsgierig? Zo in je nieuwe huis is aanwezig op de open dagen van SelektHuis!
 

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties


 

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?