Menu

Waterfront Harderwijk

Ben jij bezig met de aankoop van een woning in Waterfront Harderwijk, of heb je er net een huis gekocht? Dan komt er waarschijnlijk veel op je af. Financiën, voorwaarden en bouwopties. En natuurlijk je interieur. Heb je al ideeën? Of weet je niet waar je moet beginnen?

Wij helpen je graag met inspiratie, advies en uitvoering. Zodat jij straks tevreden in je eigen nieuwe huis stapt!
Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Op jouw manier wonen in het Waterfront Harderwijk

Of je nu gaat wonen in:

  • Waterfront Watersportboulevard
  • Waterfront Zuidereiland
  • Waterfront Noordereiland
  • Waterfront De Bakens
Wij denken graag mee over een passend interieur bij jouw huis. Heb je zicht over het water? Dan is een open en fris interieur ideaal! Hou je het liever wat landelijker? Of kies je juist voor super strak en trendy? Inspiratie vind je op onze inspiratiepagina's!

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?