Menu

Holzenbosch - Voorthuizen

Ben je met een huis in Holzenbosch Voorthuizen bezig? Er komt waarschijnlijk veel op je af. Financiën, voorwaarden, bouwopties. En natuurlijk ook het regelen van je interieur. 

Hoe fijn is het om in een huis te stappen waar je niets meer aan hoeft te doen?

Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Op jouw manier wonen in het Holzenbosch Voorthuizen

De gemeente Barneveld realiseert, samen met Woningstichting Barneveld (WsB) en Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek B.V., aan de zuidzijde van Voorthuizen de nieuwe woonwijk Holzenbosch. In de nieuwe woonwijk worden 326 woningen gerealiseerd. 

Wil jij jouw eigen huis helemaal in jouw eigen stijl? Neem dan een kijkje op onze website voor inspiratie, advies en realisatie!

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?