Menu

Hanzepoort - Dronten

59 APPARTEMENTEN - DRONTEN
Wonen in het project "Hanzepoort" biedt u alle gemakken die de omgeving te bieden heeft. Tenslotte woont u in dit prachtige appartementencomplex op loopafstand van winkelcentrum Suydersee, aan dé toegangsweg van Dronten met het treinstation op steenworp afstand. Het eigentijdse en robuuste woongebouw is geïnspireerd op krachtige gebouwen uit het verleden. Net zoals vroeger worden waardevolle zaken tussen de muren bewaard. Hanzepoort is daarnaast modern, duurzaam en energiezuinig, zoals u mag verwachten.

Gaat u een woning kopen?
Dan komt er komt waarschijnlijk veel op u af. Financiën, voorwaarden, bouwopties. En natuurlijk ook het regelen van uw interieur (leuk!). 

Hoe fijn is het om in een huis te stappen waar je niets meer aan hoeft te doen? Wij helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen, maar ook met het invullen van het traject (schilderen, stofferen etc.). Vraag een adviesgesprek aan of kom langs in onze winkel. De koffie staat áltijd voor u klaar!

3 afbouwpakketten
Speciaal voor de toekomstige bewoners van de Hanzepoort heeft Zo in je nieuwe huis in samenwerking met bouwbedrijf De Bruin 3 afbouwpakketten samengesteld. De 3 afbouwpakketten bestaan uit: vloerafwerking, wandafwerking, raamdecoratie en eventuele extra opties. Voordelig, hoge kwaliteit & gemakkelijk! Voor meer vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze winkel!

 
Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?