Menu

De Viaan - Zeewolde

Ruimte, sfeer en comfort in één huis! Dat is wonen in De Viaan!

12 rijwoningen, 8 twee-onder-een kapwoningen en 2 vrijstaande woningen
Het jonge Zeewolde wordt omgeven door water en uitgestrekte bossen en velden. Het is er weids en groen, terwijl de Randstad vlakbij is. In de Polderwijk, de jongste wijk van Zeewolde, ligt De Viaan. Een waterrijke, woonwijk met 22 aantrekkelijke en royale woningen. Tussen groen en water is het hier bijzonder aangenaam wonen.

De Viaan is opgebouwd uit 12 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Ruimte, sfeer en comfort in één huis….dat is wat deze woningen te bieden hebben! Een fijne woonkamer die grenst aan een heerlijke royale tuin. Op de eerste verdieping drie riante slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. Op de zolder is het zelfs mogelijk om nog een extra kamer te creëren.

Laat je inspireren en ontdek de zee aan ruimte, licht en indelingsmogelijkheden. Onze stylisten denken graag mee over de verdere afwerking en inrichting van de woning!

Ga je een woning kopen?
Dan komt er komt waarschijnlijk veel op je af. Financiën, voorwaarden, bouwopties. En natuurlijk ook het regelen van jouw interieur (leuk!). 

Hoe fijn is het om in een huis te stappen waar je niets meer aan hoeft te doen? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw woonwensen, maar ook met het invullen van het traject (schilderen, stofferen etc.). Vraag een adviesgesprek aan of kom langs in onze winkel. De koffie staat áltijd voor jou klaar!
 
Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?