Menu

De Marken - Zeewolde

16 APPARTEMENTEN- CENTRUM ZEEWOLDE
Modern en comfortabel wonen, in een koopappartement van circa 120 m² aan het water. En dan ook nog dichtbij het centrum van Zeewolde! Vrijdagochtend even over de markt slenteren en zaterdagochtend te voet verse broodjes halen bij de bakker, om ze vervolgens genietend op uw eigen balkon op te eten. Dat klinkt vast goed! In appartementencomplex De Marken woont u comfortabel en royaal, met alle gemakken van het centrum dichtbij.

Ga je een woning kopen?
Dan komt er komt waarschijnlijk veel op je af. Financiën, voorwaarden, bouwopties. En natuurlijk ook het regelen van jouw interieur (leuk!). 

Hoe fijn is het om in een huis te stappen waar je niets meer aan hoeft te doen? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw woonwensen, maar ook met het invullen van het traject (schilderen, stofferen etc.). Vraag een adviesgesprek aan of kom langs in onze winkel. De koffie staat áltijd voor jou klaar!
Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?