Menu

De Kroon - Putten

Elk appartement heeft haar eigen karakteristieken qua ligging en invulling en zo is er, door de verschillen, heel wat te kiezen in De Kroon. In veel zaken is in het ontwerp al voorzien maar persoonlijke voorkeur of behoefte kunnen in de realisatie worden verwerkt. Er zijn standaard opties die gekozen kunnen worden maar ook andere wensen zijn bespreekbaar.

Heeft u een appartement in de Kroon gekocht? Er komt waarschijnlijk veel op u af. Financiën, voorwaarden, bouwopties. En natuurlijk ook het regelen van uw interieur. 

Hoe fijn is het om in een huis te stappen waar u niets meer aan hoeft te doen? Wij helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen. Vraag een adviesgesprek aan of kom langs in onze winkel. De koffie staat áltijd voor u klaar!
 
Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?