Menu

Brinkvelden - Harderweide

Ben jij bezig met de aankoop van een woning in Harderweide, Drielanden, Harderwijk? Bijvoorbeeld in het nieuwe plan Brinkvelden. Dan komt er waarschijnlijk veel op je af. Financiën, voorwaarden en bouwopties. En natuurlijk je interieur. Heb je al ideeën? Of weet je niet waar je moet beginnen?

Wij helpen je graag met inspiratie, advies en uitvoering. Zodat jij straks tevreden in je eigen nieuwe huis stapt!
Bekijk hoe jij ‘zo’ in je nieuwe huis kan:
Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Brinkvelden, wonen in een gemoedelijke sfeer

Wonen in Brinkvelden is wonen in een gemoedelijke sfeer, waar de buren elkaar begroeten en kinderen heerlijk buiten spelen. Brinkvelden ligt in de wijk Harderweide en is een splinternieuw stukje Harderwijk, waar binnenkort 15 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen worden gerealiseerd. Hier profiteer je van alle voordelen van nieuwbouw, zonder de ongemakken van een wijk in ontwikkeling. In de naastgelegen wijk Drielanden vind je namelijk alles wat je nodig hebt.

Bron: http://thuisinbrinkvelden.nl/

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?