Menu

Brinkvelden - Harderweide

Wonen in Brinkvelden is wonen in een gemoedelijke sfeer, waar de buren elkaar begroeten en kinderen heerlijk buiten spelen. Brinkvelden ligt in de wijk Harderweide en is een splinternieuw stukje Harderwijk, waar binnenkort 15 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen worden gerealiseerd. Hier profiteer je van alle voordelen van nieuwbouw, zonder de ongemakken van een wijk in ontwikkeling. In de naastgelegen wijk Drielanden vind je namelijk alles wat je nodig hebt.

Heb je een woning gekocht?
Er komt waarschijnlijk veel op je af. Financiën, voorwaarden, bouwopties. En natuurlijk ook het regelen van jouw interieur (leuk!). 

Hoe fijn is het om in een huis te stappen waar je niets meer aan hoeft te doen? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw woonwensen, maar ook met het invullen van het traject (schilderen, stofferen etc.). Vraag een adviesgesprek aan of kom langs in onze winkel. De koffie staat áltijd voor jou klaar!

3 afbouwpakketten
Speciaal voor de toekomstige bewoners van Brinkvelden heeft Zo in je nieuwe huis in samenwerking met Slokker 3 afbouwpakketten samengesteld. De 3 afbouwpakketten bestaan uit: vloerafwerking, wandafwerking, raamdecoratie en eventuele extra opties. Voordelig, hoge kwaliteit & gemakkelijk! Voor meer vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze winkel!
Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?