Menu

Boomheide - Stroe

Wonen aan de rand van het dorp, met uitzicht over de landerijen. Je kunt je werkelijk geen betere plek wensen... 
De uitbreidingswijk van Stroe vindt met project Boomheide zijn voltooiing. Met de komst van deze nieuwbouw wordt letterlijk het dorp aan deze zijde van Stroe afgesloten. Dit betekent wonen aan de rand, op één van de mooiste plekjes die het dorp rijk is. Zie dit als een unieke kans om te gaan wonen op precies die locatie waar het goed toeven is.

Ben jij van plan om een woning te kopen in de Boomheide?
Er komt dan straks waarschijnlijk veel op je af. Financiën, voorwaarden, bouwopties. En natuurlijk ook het regelen van jouw interieur (leuk! ;-))

Hoe fijn is het om in een huis te stappen waar je niets meer aan hoeft te doen? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw woonwensen, maar ook met het invullen van het traject (schilderen, stofferen etc.). Vraag een adviesgesprek aan of kom langs in onze winkel. De koffie staat áltijd voor je klaar!
 
 
Hoe jij in je nieuwe thuis kan

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?

Zo werkt het

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Samen ontdekken welke stijl je aanspreekt, wat mogelijk is binnen jouw budget en nieuwe inzichten. Wij adviseren je graag!

Bekijk onze inspiratie
Aan de slag op jouw manier

Aan de slag op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat jij je straks volledig thuis voelt in je eigen huis. We helpen je graag om zelf aan de slag te gaan, we kunnen samen aan de slag of wij nemen alles voor je uit handen. Jij kiest!

Aan de slag
Genieten na oplevering

Genieten na oplevering

Een nieuw huis, helemaal naar jouw smaak ingericht. Dat wordt genieten! Wij zorgen ervoor dat jij 'zo je nieuwe huis' in kunt. Deze mensen gingen je al voor!

Bekijk referenties

Wil jij ook ‘zo’ in je nieuwe huis?