Menu

Zin in een workshop ‘Kleur in je interieur’?

Wil jij weten welke kleuren het beste bij je meubels passen? En hoe je meer sfeer in huis krijgt? Wat dacht je van een workshop ‘Kleur in je interieur’? Supergezellig én… je loopt met een prachtig moodboard en boordevol inspiratie de deur weer uit. Wedden?
Afbeelding bij blog post

Je wilt van je woning je ultieme droomhuis maken. Jouw huis, helemaal in jouw stijl. Waar jij je prettig bij voelt. Vind je het lastig om jouw exacte woonstijl te bepalen? Of om de juiste kleurencombinaties of materialen toe te passen? Dan is deze workshop echt iets voor jou ;-)

Bekijk hier een sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=mJuIRzMxU_I&t=36s

Hoe ziet zo’n interieurworkshop eruit? Ontdek je woonstijl!

Na een korte introductie van onze interieurstylistes gaan we meteen aan de slag. Aan de hand van een woonstijl-test, krijg je een (nóg) beter idee van je eigen woonstijl en woonwensen. Ga je voor een landelijk interieur? Of houd je van de Scandinavische invloeden in een industrieel interieur? Welke stijl ook bij je past, aan de hand van de resultaten uit de test stellen we jouw droominterieur samen!

Maak je eigen interieur moodboard

Dan volgt het leukste deel: het maken van een moodboard. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes – met deskundige hulp en advies van onze stylistes – stel je je eigen moodboard samen. Met verschillende soorten interieurtijdschriften, stoffen, behang en kleurwaaiers ontstaat jouw perfecte (droom)woonstijl!

Afbeelding bij blog post

Zo’n avond vliegt altijd voorbij; supergezellig!

Advies van onze interieurstylistes

Tijdens de workshop voorzien onze woonstylistes je van professioneel interieuradvies en handige tips. Over kleurgebruik, behang, vloeren en raamdecoratie… maar we geven je ook leuke DIY-tips en meubelinspiratie; natuurlijk op basis van de laatste woontrends!

Voor ieder wat wils…

Is jouw huis al helemaal naar wens en in (jouw) stijl ingericht? Ook dan zit je gebakken ;-) Het volgen van de interieurworkshop is een ontzettend leuke manier om – samen met je moeder, zus(sen) en/of vriendin(nen) – heerlijk creatief bezig te zijn én meteen een beetje bij te kletsen. De avonden vlíegen voorbij; reuze gezellig!

Afbeelding bij blog post

Ontvang nu je inschrijfkosten retour!

Informatie & inschrijven

Woon je in de buurt van Putten en lijkt het je wat? Schrijf je snel in, want de workshops zitten meestal snel vol. Enne… je krijgt je inschrijfkosten (€ 25) terug bij je eerste aankoop in onze winkel! Dat is snel verdiend, toch?

> Inschrijven workshop ‘kleur in je interieur’

Wil je meer weten? Bel of mail gerust! Kun je niet wachten en wil je eerst zelf aan de slag? Lees een van onderstaande blogs vol handige woontips en interieurinspiratie!

Een huis inrichten… de 10 beste tips!
Stap voor stap je huis inrichten
Hoe maak je een interieur moodboard

Liefs, Jolien

P.S. Ken je nog iemand die het misschien leuk vindt onze workshop te volgen? Of heb je direct professioneel interieuradvies nodig? Laat het ons weten!

Afbeelding bij blog post

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie