Menu

Must read: de nieuwste interieurtrends gespot op de Dutch Design Week!

Om jullie up to date te kunnen adviseren op het gebied van interieur, bezoeken wij regelmatig beurzen (hè wat vervelend nou! ;-)). In het rijtje van interieurbeurzen mag de Dutch Design Week in Eindhoven zeker niet ontbreken. De Dutch Design week is het grootste designevenement van Noord-Europa, die ruim 2500 (!) ontwerpers presenteert. Ben jij benieuwt naar de allernieuwste interieurtrends? Stylistes Alyn & Cynthia hebben de belangrijkste trends op een rijtje gezet!
Afbeelding bij blog post

1. Veel verschillende materialen

Wat ons gelijk opviel was een toename van het gebruik van verschillende materialen. Om de juiste sfeer in jouw interieur neer te zetten, kan er gebruik worden gemaakt van verschillende materialen, zoals: staal, plastic en hout.

2018 staat voor: natuurlijke en degelijke materialen...

Afbeelding bij blog post

2. Is jouw interieur al duurzaam?

Duurzaamheid, een woord waar wij tegenwoordig niet meer om heen kunnen. Hoe kan jij voor een duurzaam interieur zorgen? Veel meubels en/of accessoires bestaan tegenwoordig uit gerecycled plastic of karton. Kleine tip: vraag de verkoper naar het ontstaan van het desbetreffende product of bezoek duurzame interieurwinkels!

Afbeelding bij blog post

3. Create some experience

Beleving staat centraal in elk interieur. Jouw eigen woning moet een fijn plekje zijn, waar jij je thuis voelt. De juiste beleving is voor iedereen verschillend. Creëer beleving door middel van geluiden, kleuren, materialen of door verschillende (geometrische) vormen. Maar hoe kun je beleving creëren door middel van verschillende (geometrische) vormen? Dat is te zien op de onderstaande foto’s, cool he? ;-)

Afbeelding bij blog post

4. Kleur, kleur & kleur!

Ondanks dat de winter er bijna aan zit te komen, werden wij erg enthousiast van alle kleuren die wij op de woonbeurs hebben gezien. Hoe meer kleur, hoe beter! Is het dan de bedoeling om elk meubel in een andere kleur te stijlen? Nee, zeker niet! Een paar accessoires in een opvallende kleur kunnen al voldoende zijn, denk bijvoorbeeld ook aan wat extra planten of een bos kleurrijke bloemen in huis. Door voldoende gebruik van kleur in jouw interieur, kunnen wij jou garanderen dat de sfeer in jouw huis een grote boost krijgt. Twijfel je over welke kleuren het beste bij jou passen? Doe mee aan onze workshop ‘’kleur je interieur’’!

Tip: Maak gebruik van knallende kleuren, zoals: appeltjes groen, barbie roze, oker geel, knal rood, oranje en kobalt blauw!

Afbeelding bij blog post

Krijg jij al kriebels om de nieuwste interieurtrends toe te voegen in jouw interieur?

Maar, weet je niet waar je moet beginnen? Wij en de andere stylistes staan van maandag t/m zaterdag voor jou klaar. Bezoek onze winkel en bekijk de nieuwste materialen, kleuren en adviezen!

De Dutch Design Week in Eindhoven

Wil je ook een bezoekje nemen aan de Dutch Design Week in Eindhoven en de nieuwste interieur trends zelf ontdekken? Elk jaar wordt deze beurs 9 dagenlang georganiseerd in oktober. Koop je tickets snel, klik hier!

Afbeelding bij blog post

Met veel genoegen hebben wij de nieuwste interieurtrends voor jullie gespot. De volgende woonbeurs die op onze planning staat, houden wij nog even geheim… ;-)

Liefs,
Alyn & Cynthia

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie