Menu

Je keuken renoveren met de Keukenspuiters!

Je oude keuken opknappen of renoveren?Wil je een bestaande keuken een nieuwe look geven? Laat het folie van je deurtjes los? Je hoeft niet meteen de hele keuken of al je deurtjes te vervangen! Bespaar op je (toch al hoge) kosten en denk eens aan de Keukenspuiters!

Je hebt een nieuw huis gekocht, met een bestaande keuken. Met een goede indeling en in prima staat, maar nèt niet naar je zin. Wat doe je dan? Een nieuwe keuken kost natuurlijk veel geld, dat je op dit moment liever aan iets anders wil besteden. Zelf je keuken verven is ook wat… denk dan eens aan het (laten) spuiten van je keuken!

Laat je keuken verven in élke gewenste kleur!

Bij de meeste keukenzaken zijn de kleuren voor je keukendeuren en keukenpanelen beperkt. Maar als je besluit je keuken te laten spuiten, gaat er een wereld voor je open!

Verkeersgrijs, kwartsgrijs, parelwit, bremgeel, signaalrood… Wat is jouw lievelingskleur? Welke kleur je ook wilt, je keuken kan in vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie worden gespoten.

Keuken spuiten op elke ondergrond

Zijn de keukendeurtjes bedekt met folie, gemaakt van MDF of juist van massief eiken? Zijn ze al gespoten of geverfd? Geen probleem. Met de Keukenspuiters maakt het niet uit welke ondergrond je deuren en panelen hebben.

Je coating professional voorziet je keuken binnen no-time van een prachtige mat, zijdeglans of hoogglans laklaag. Ongeacht vorm, materiaal, afwerking of kleur!

Hoe werkt het?

Maak zelf op de website van de Keukenspuiters een vrijblijvende offerte en zij nemen contact met je op om je wensen verder door te spreken. Komen jullie er samen uit, dan komen monteurs je keuken demonteren en worden de deuren en panelen gespoten in de spuiterij. Loszittende folie of beschadigingen kunnen worden gerepareerd.

Onderdelen van je keuken die niet kunnen worden gedemonteerd, worden ter plekke bij je thuis gespoten. En als de uitneembare deuren en lades goed gedroogd zijn, komen de monteurs weer bij je langs om je keuken te monteren. Je hebt er geen omkijken naar. Handig toch?

Kleurecht en slijtvast

Met de hoogwaardige coating van de Keukenspuiters krijgt je keuken niet alleen een geheel eigen uitstraling, maar is ook nog eens onderhoudsvriendelijk, slijtvast en krasvrij. Een keuken van topkwaliteit, waar je weer jarenlang plezier van hebt!

Betaalbaar, snel en duurzaam

Wil je ook geld besparen en je keuken laten spuiten? Laat je keukenkastjes renoveren en schilderen! ontvang in no time een gratis, vrijblijvende offerte, of breng eens een bezoekje in onze winkel voor kleuradvies van jouw keuken!

Voor elk budget en stijl

Wil je ook een keukenmetamorfose? Benieuwd wat een andere kleur met je keuken kan doen? Laat een reactie achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van één van onze coating professionals.

Op zoek naar meer inrichting ideeën en interieuradvies? Lees ook onze andere woonblogs:

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie