Menu

Haal de winter in huis!

Het kan vriezen, het kan dooien... maar hey de winter is het gezelligste seizoen voor jouw interieur! De winter staat voor gezelligheid, de warmte in huis (!) halen en voor heel, heel veel woonaccessoires! De kerstboom en -spullen mogen weer opgeruimd worden (jammer), maar met onze 4 interieurtips maak je een gezellig, winters huis!
Afbeelding bij blog post

TREND 1: Vrolijke kleuren (ook in de winter)

Kies een of twee kleuren in jouw interieur of accessoires die goed opvallen. Ga voor vrolijke kleuren, want een belangrijk doel van jouw interieur is dat je er vrolijk van wordt, niet waar?! Wat vrolijke kleuren zijn, is voor iedereen verschillend. De knalkleurtrends voor 2018 zijn in ieder geval: roze, blauw & geel! Dit doet mij denken aan de bohemian woonstijl, klik hier voor meer bohemianse inspiratie!

Tip: Kies een vrolijk patroon in jouw keuken!

Afbeelding bij blog post

TREND 2: Comfort & natuurlijk

Wat is er lekkerder dan na een lange, koude werkdag neer te ploffen op de bank met een heerlijk gebreid dekentje? Niks! En dat komt goed uit, want een van de trends in 2018 is comfort & natuurlijke materialen. Verzamel dus allerlei gebreide, duurzame dekentjes en kussens voor op jouw bank en/of stoelen. Maak het gezellig, creëer zoveel mogelijk comfort en kies natuurlijke materialen.

Tip: Ga voor duurzaam woontextiel! ;-)

TREND 3: Geometrische vormen & prints

Geometrische vormen & prints waren in 2017 al veel te zien en zullen in 2018 nog een poosje blijven (yes!). Een mooi voorbeeld van geometrische vormen (colorblocking) & prints is om ze te schilderen of te behangen op jouw muur. Maar, je kan de vormen ook laten terugkomen in bijvoorbeeld jouw kleed of in jouw meubels. Kleuren die gebruikt worden bij colorblocking zijn vooral: diepe, donkere kleuren en pasteltinten. Denk hierbij aan: roze, donkergroen, goud en donkerblauw. En dit past perfect bij de winter! :-)

Afbeelding bij blog post

TREND 4: Aaibare materialen

In de winter wil je niets lievers dan thuiskomen in een warm huis. Dit kan door middel van de openhaard aan te steken, maar ook door middel van materiaal maak je het ''warmer'' in huis! Aaibare, warme materialen, zijn materialen zoals: leer, zijde en fluweel. Vind je dit net iets te soft? Tip: combineer deze materialen dan met messing of goud!

Tip: Wil jij een meubel of woonaccessoire gespoten hebben in messing of goud? Vraag naar onze mogelijkheden!

Afbeelding bij blog post

Warme woonstijl: luxe & chique!

Marmere vloeren, fluwelen fauteuils en zijde gordijnen. Deze stijl straalt rijkdom en overvloed uit. De kleuren zijn ingetogen, met af en toe een touch of gold! Het zijn vooral de materialen die deze stijl zijn rijke uitstraling geven... om weg van te dromen!

De luxe en chique woonstijl is deze winter een echte must! Bekijk hier de sfeerbeelden!

Meer advies en inspiratie?

Succes (en veel plezier!) met het winter klaar maken van jouw huis! Wil je meer advies en inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse workshop kleur je interieur of vraag gratis een adviesgesprek aan.

Zie ik jou in onze winkel? De warme thee staat klaar!

Liefs, Cynthia

Afbeelding bij blog post

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie