Menu

Haal de kerst in huis!

I'm driving home for Christmas... Driving home for Christmas, yeah! Is jouw huis al kerst ready? Nee? Dan is het nu toch echt de hoogste tijd om de kerst in huis te halen! Rood, groen, wit en goud zijn al jaren de vertrouwde, traditionele kerstkleuren. Wij kunnen niet ontkennen dat wij ontzettend veel van de kerst (en vooral het interieur) houden... Maar, wat zijn nou eigenlijk de kerst trends van 2017?
Afbeelding bij blog post

* Winters (brrr) wit met pasteltinten

Winters wit hoort uiteraard bij de kerst en natuurlijk hopen wij dat het buiten ook wit zal kleuren! ;-) Wat we dit jaar veel zien is het winterse wit combineren met zachte, warme, vrouwelijke pasteltinten. Denk hierbij aan: zachtroze, lila en hemelsblauw. Deze kleuren geven meer warmte in het interieur tijdens de koude dagen.

Vind je pasteltinten iets te zoetsappig? Je kan de pasteltinten ook combineren met stoere materialen, zoals: hout, marmer en steen!

* De kerstkrans

De kerstkrans een nieuwe kersttrend? Dat is hij toch al jaren? Ja! Dat klopt. Maar, dit jaar heeft de kerstkrans een romantische, dromerige uitstraling. Ben je zelf crea genoeg? Ga dan lekker aan de slag met DIY'en. Ben je niet zo creatief? Geen probleem, vele woonwinkels en kerstmarkten verkopen deze trendy kerstkransen.

Tip: Combineer verschillende kerstkransen (zoals in onderstaande afbeelding)!

Afbeelding bij blog post

* A touch of gold

A touch of gold geeft jouw interieur een luxe randje. Vooral deze winter is een klein beetje goud in het interieur niet weg te denken. Durf, maar overdrijf niet in de gouden accessoires (lees: anders wordt het te kitscherig). Combineer goud met: zwart, wit, oker geel, groen of poeder roze!

Afbeelding bij blog post

* Kerst posters (oh deer!)

Wil je de kerst in huis halen, maar er niet teveel tijd aan besteden? Op diverse webshops kan je er niet aan ontkomen: de kerst posters! Hang je muur vol met verschillende kerst posters en wedden dat je in 5 minuten tijd de kerst in huis hebt gehaald?! ;-)

Afbeelding bij blog post

* Pimp je kerstboom

Een kerstboom is persoonlijk, zorg vooral dat de kerstboom bij de rest van jouw woning & huisstijl past! Houd je van retro en lekker gek? Breng dan de gekste kerstballen, slingers en kleuren in jouw kerstboom. Heb je een landelijke woonstijl? Werk dan vooral met warme, zachte kleuren en combineer dit met houten accessoires. Is jouw woning modern, chique en strak? Kies voor kerstballen in het hoogglans wit of zwart en breng wat extra glinsteringen in jouw huis. Zwarte, matte kerstballen zijn dit jaar niet weg te denken... leuk voor als jouw woning industrieel is! En tot slot: met een botanische woonstijl zit je helemaal goed met kerst, want je haalt nog meer groen in huis!

Botanische kerstballen: kies voor DIY-kerstballen zoals onderstaand!

Afbeelding bij blog post

* Merry christmas interior!

Namens de stylisten van Zo in je nieuwe huis wensen wij jullie een hele fijne kerst toe (met hopelijk veel kerst in huis)!

Liefs, Marianne

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie