Menu

Dé interieurtrends voor dit najaar

Haal je plaids, chocolademelk en kaarsjes maar weer in huis: de herfst is begonnen! Met de gordijnen dicht en open haard aan, wordt het al gauw gezellig. Maar hoe breng je de dat heerlijke, typische herfstgevoel aan in je interieur? En wat zijn de najaarstrends van 2017? ZIJNH-styliste Cynthia vertelt je er graag meer over.
Afbeelding bij blog post

Brown is the new black

Terug van weggeweest: bruin. Van lichtbruin gekreukt linnen tot camelkleurige kussens en cacaobruine gordijnen; het is dé nieuwe najaarstrend. Ook in de mode zie je veel ‘seventies’ bruintinten voor komend winterseizoen. Een perfecte najaarskleur!

Sloffen in de aanslag…

Authentieke, natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen worden nog steeds volop toegepast. Hout, leer, rotan, riet, wol, papier, beton, (verweerd) metaal, marmer, kurk… Je kunt er écht niet meer omheen. Van een gebreide wollen poef tot rieten stoel, verkreukelde linnen plaids en stoere zwart metalen binnendeuren: het mag allemaal!

Natuurlijke, diepe kleuren

Met natuurlijke kleurtinten en dito materialen geef je je huis rust, warmte en sfeer. Combineer lichte bruin- of groentinten met robuuste, onbewerkte houten interieuraccessoires en wat donkerdere tinten. Zoals donkerblauw, aubergine of donkergroen!

Meer herfstinspiratie…

Afbeelding bij blog post

Avant-garde

Houd je van een beetje lef in je interieur? Helemaal van nu zijn grote, opvallende interieurelementen. Behang je muur met een bont, nostalgisch bloemstilleven, leg je bank vol kleurrijke fluwelen kussens of leg een mooi, groot (vintage) vloerkleed op de vloer. The bigger, the better!

Afbeelding bij blog post

Urban jungle

Het botanische interieur is nog helemaal hip! Van behang en kussens met een botanische print tot fotolijstjes met ingelijste bladeren en apothekersflessen met berenklauw… met planten kun je he-le-maal los! Combineer prachtige stillevens en de mooiste planten met jouw interieur. Wat dacht je trouwens van een kek ‘bosrijk’ behangetje als eyecatcher?

Enne… deze botanische trend past natuurlijk perfect bij jouw Scandinavische of industriële woonstijl!

Afbeelding bij blog post

Haal de herfst in huis!

A (final) touch of autumn…

Vul een vaas of maak een herfststuk met pompoenen, kalebassen, kastanjes, boomschors, kaneelstokjes, appeltjes, sinaasappels met kruidnagels… of maak een prachtige krans van herfstbladeren of (gedroogde) dennenappels. Je interieurdecoratie ligt nu letterlijk voor het oprapen ;-)

Zo! Sloffen in de aanslag… het is weer dé tijd voor sfeer, warmte en oer-Hollandse gezelligheid! Enjoy!

Liefs, Cynthia

P.S. Heb je nog woontips of professioneel kleuradvies nodig? Laat het ons weten!

Afbeelding bij blog post

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie