Menu

De favo's van onze interieurstylisten!

Elke dag hebben wij als interieurstylisten te maken met de laatste interieurtrends, inspiratie, verschillende woonstijlen en wensen van onze klanten. Maar uit de duizenden mogelijkheden van tegenwoordig, hebben wij stiekem ook onze ''favo's''. Wij hopen dat jullie door middel van onze favo's weer wat nieuwe inspiratie op doen! ;-)

''Durf, kleur en wonen met een knipoog!''

Favo's interieurstyliste Marianne

Een absolute favo van mij is: wonen met een knipoog! ;-) Je moet je prettig voelen in jouw eigen woning en daarom moet jouw woning aansluiten op jouw karakter. Bij mij is dat lekker gek, heel veel verschillende stijlen en een spel van vormen en materialen. Al is mijn lievelingskleur zwart, in mijn eigen woning is heel veel kleur te vinden. Een wandje groen, een wandje roze of een wandje geel, wanneer je in jouw woning een juiste kleurbalans kunt vinden, is niks te gek!

Favo's interieurstyliste Alyn

Mijn favo's vind je terug in het mixen van verschillende stijlen. Ik houd van diepe, warme kleuren in combinatie met stoere materialen zoals steen en hout. Wanneer je mijn Pinterest pagina bekijkt, ontbreken de volgende onderdelen zeker niet... Planten, printjes, kleur en veel natuurlijke materialen. Geef mij verschillende kleuren en printjes en ik kan ein-de-loos combineren (ik geef mijn woning dan ook vaak een flinke restyle). Mijn favo interieurland? Ibiza, sowieso! ;-)

Favo's interieurstyliste Jolien

Mijn favo? Durf! Dit betekent dat mijn favo interieuritem nog wel eens kan verschillen. Ik probeer telkens weer iets nieuws en vind het heer-lijk om oude spullen weer als nieuw op te knappen. Durf met kleur, maar ook met een mix van verschillende stijlen en sferen. Geef altijd een persoonlijke touch aan jouw interieur. Mijn tip: voeg persoonlijke accessoires toe, zoals foto's en materialen uit andere dorpen en/of landen. De meeste inspiratie voor mijn interieur haal ik uit de jaren 30, prachtig!

Favo's interieurstyliste Cynthia

Ik probeer mijn favo's altijd een beetje up-to-date te houden, maar blijf wel dichtbij mijzelf! Zo vind ik bijvoorbeeld de interieurtrend uit 2018: ''Een hoog knuffelgehalte'' in materialen, stoffen, behangetjes, velours gordijnen en vachtjes top. Ik kan deze elementen ein-de-loos combineren. Dit zorgt er ook voor dat ik een fan ben van mix & match. Het liefst match ik de stijlen retro, vintage en modern door middel van poedertinten, warme tinten met een final touch van design items! Pfoe... best lastig nog, 1 echte favo heb ik dus niet.. ;-)

Favo's interieurstyliste Gera

Fotografie! Ik houd ervan om achter de camera te duiken, maar wat ik nog mooier vind, is het resultaat... Kunst en fotografie aan de muur! Door mijn eigen fotografie aan de muur te hangen, geef ik een persoonlijke touch aan het interieur. Tip: of je nou foto's hebt van een mooi landschap, een persoon of een feestje, maak een samenstelling door middel van een Ixxi, super leuk. Verder houd ik van ronde vormen in het interieur, zoals een ronde tafel, ronde spiegels en/of accessoires. Daarnaast is een favo van mij: licht! Zowel in kleur als in daglicht, laat de zomer maar komen!

Meer favo's en inspiratie?

Neem deel aan onze workshop! Geef je op door hier te klikken! Nog geen genoeg van onze interieur inspiratie? Bekijk dan onze inspiratiepagina! Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw favo's! ;-)

Liefs,
De interieurstylisten van Zo in je nieuwe huis

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie