Menu

Aan de slag op jouw manier

Samen doen

Zie je op tegen zélf klussen? Of is de klus simpelweg te groot of te complex? Dan doen we het toch gewoon samen? Bijvoorbeeld: jij het schuurwerk en wij het schilderen of spuiten. Jij het verwijderen van het oude tapijt en behang en wij het leggen, plakken en schilderen. En wil je jouw deuren of meubels laten spuiten? Dan kun je zélf komen helpen in onze spuiterij. Om maar wat te noemen. Alles is bespreekbaar. En vrijwel alles is mogelijk.

Volledig uitbesteden

Bij Meiling begrijpen we dat niet iedereen de tijd heeft om zelf aan de slag te gaan, bijvoorbeeld omdat je allebei werkt. Of omdat je er zelf niet goed in bent. Wij bieden je zelf de keus hoe je het aan wilt pakken. Wil je graag samen aan de slag? Laat je het volledig door ons uitvoeren? Of doe je het liever zelf? Je bepaalt zelf op welke manier je met ons aan de slag gaat! Wil je graag dat onze adviseurs met je meegaan naar de meubelwinkel? Geen probleem.

Zelf doen

Wilt u graag zelf aan de slag? Omdat u dit leuk vindt óf omdat dit de voordeligste oplossing is? Dat kan natuurlijk. U koopt bij ons gewoon de verf en materialen die u nodig hebt. Weet u niet goed hoe u moet beginnen? Dan kunt u gebruikmaken van onze verfcoach. Die komt dan een uurtje bij u op locatie voor informatie en advies. Maar daarna kunt u lekker zelf aan de slag. En u vindt het toch niet vervelend dat we u in de winkel voorzien van wat advies? Want we vinden het nu eenmaal belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

Afbeelding bij blog post

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie