Menu

6 redenen om je keuken te laten spuiten!

Heb je net een huis gekocht, maar is de keuken niet helemaal jouw kleur? We geven je 6 redenen om je keuken te laten spuiten ;-)
Afbeelding bij blog post

# 1 | Bespaar op de kosten van een nieuwe keuken

Als je een nieuw huis koopt is de kans groot dat de keuken verouderd, of niet helemaal jouw stijl is. De meeste mensen denken dan als eerste aan vervangen. Maar ja, daar zit natuurlijk wel een (fiks) prijskaartje aan ;-)

Elk type keuken, materiaal en ondergrond kun je laten spuiten

# 2 | Een volledige keukenrenovatie (voor weinig)

Wist je dat bij het spuiten van de keuken, niet alleen de deurtjes worden meegenomen? Ook de frontjes en eventuele andere panelen worden vakkundig in dezelfde kleur gespoten. En is het keukenblad ook aan vervanging toe? Heb je liever een betonnen aanrechtblad? Of wil je andere greepjes?

Wat je wensen ook zijn, je kunt voor een relatief laag bedrag je hele keuken volledig laten restylen. Dan hou jij weer geld over voor die té gekke bank die je had gespot ;-)

# 3 | Bepaal zelf je prijs

Bij een keukenspuiterij zoals De Keukenspuiters kun je zelf bepalen wat je kwijt wilt aan je nieuwe keuken. Ga je voor ultiem gemak, of wil je een gedeelte zelf doen? Afhankelijk van jouw wensen kies je de werkwijze en het budget dat bij je past.

> Bekijk prijsvoorbeelden.

# 4| Je hebt er geen omkijken naar

Ga je voor het luxe, all-inclusive pakket (vanaf € 1.095)? Dan wordt alles – maar dan ook álles – voor je geregeld:

  • Demontage van de keukendeurtjes bij je thuis
  • Vervoer naar de keukenspuiterij
  • Het spuiten van je keukendeuren
  • Aflevering & montage van de frontjes
  • Spuiten van vaste onderdelen bij je thuis

# 5 | Geen lange wachttijden

Het uitzoeken en samenstellen van een keuken kost superveel tijd. Het bepalen van de indeling, stijl, het uitzoeken van de spullen en apparatuur, het inmeten, de tekening… en dan duurt het daarna nog minstens een maand of wat voordat-ie geleverd en geplaatst kan worden.

Door je keuken gewoon te laten spuiten is-ie in no time weer als nieuw. Naast al het geld dat je bespaart, sowieso best lekker als je een strakke (verhuis/verbouw) planning hebt ;-)

> Vraag een offerte aan.

Ingetogen mat, verfijnd zijdeglans, luxe hoogglans of gedurfd metallic?

# 6 | Altijd een perfecte match met jouw woonstijl

In een professionele keukenspuiterij worden je keukendeurtjes voorzien van een door jou vooraf gekozen laklaag, van welk materiaal ze ook zijn – dus ook foliedeurtjes. Je staat versteld van het resultaat, wedden? Ook handig: Je kastjes zijn meteen weer slijtvast en krasbestendig.

> Bekijk een aantal keukenrenovaties.

Weet je nog niet precies welke kleur of stijl je wilt? Of de keuken die je in je hoofd hebt, past bij de rest van het interieur? Plan gerust een interieuradviesgesprek. We helpen je graag op weg ;-)

Liefs, Jolien

P.S. Wil je bijvoorbeeld ook je oma’s antieke linnenkast of deuren laten spuiten? Het kan. Allemaal. Vaak tegen een verrassende prijs-kwaliteitverhouding. Meer weten? Ga naar www.dedeurenspuiters.nl of www.dekeukenspuiters.nl.

Mogen we met je meedenken?

Een nieuw huis inrichten is een leuke uitdaging. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag tips over de aanpak.

Plan een adviesgesprek

Meer tips en inspiratie